Van spuitpistool tot schuurmachine

Best Paint is niet alleen gespecialiseerd in allerlei soorten verf, wij voorzien u ook van alle toebehoren. Van afplaktape over beschermende kledij tot poliermateriaal om de lak mooi te laten glanzen … u vindt bij ons al het nodige materiaal om elk project van A tot Z te realiseren.

Goede voorbereiding

1. Plamuren

Met spuitplamuur maakt u een auto klaar voor het lakwerk, maar ook voor de industrie bieden we diverse plamuren. Van grof tot fijn en voor ondergronden zoals metaal, polyester en aluminium … de mogelijkheden zijn enorm.

 

2. Schuren

Wij voorzien u graag in een kwalitatieve schuurmachine voor zowel carrosserie als voor industrie. We werken met merken zoals Festool waarbij de schuurmachine telkens voorzien is van een stofzuiger en alle toebehoren. Ook voor schuurpapier in alle mogelijke formaten kunt u bij ons terecht.

 

Weet u niet waar te beginnen met de schuurklus? We komen graag ter plaatse om een schuurstappenplan op te stellen, volledig toegespitst op het project!

Contacteer ons voor meer info.

Goede voorbereiding

Sterke spuittechniek

Een spuitpistool voor verf is onmisbaar om vlot en precies te kunnen werken. We adviseren u graag richting het juiste spuitpistool naargelang het type werken en de gewenste kwaliteit.

 

Daarnaast kunnen wij u ook voorzien in beschermende kledij, cabinefilters en andere toebehoren.

Kwalitatieve afwerking

Het resultaat extra ‘in de verf zetten’? Kies dan om het oppervlak te polieren na het lakken.

 

Bij ons vindt u poliertoestellen met grote en kleine diameters zodat u heel nauwkeurig kunt afwerken. Enkele van onze merken zijn onder andere Mirka, 3M, Festool, ...

Kwalitatieve afwerking

Advies nodig over een spuitpistool voor verf of andere toebehoren?

In ons enorm gamma non-paint vindt u vast de geknipte accessoires. We begeleiden u met kennis van zaken in uw keuze.

Contacteer ons

Onze merken

Monopol Spies Hecker Teroson Finixa Sata Flex PPG PLP coatings Mirka 3M Festool