Van autolak tot industriële verf

De juiste verf voor elke toepassing, dat is waar het bij Best Paint om draait. Of u nu op zoek bent naar autolak in een specifieke tint of hittebestendige industriële verf nodig hebt … wij adviseren u altijd richting de ideale oplossing!

Verf voor carrosserie en industrie

1. Primers

Een goede primer is het halve werk. Wij bieden allerhande primers voor uiteenlopende projecten. Een primer op basis van epoxy, een vullende grondlaag, een variant die roestwerend werkt … we hebben vast de primer die u zoekt.

 

2. Autolak en industriële lak

Water- of solventgedragen autolak? Aan u de keuze. Ons assortiment autolak is bovendien toepasbaar op grotere voertuigen zoals bestel- en vrachtwagens. Ook voor industriële projecten hebben we diverse laksoorten, zowel met 1 als 2 componenten.

 

3. Vernis voor carrosserie en industrie

Kwalitatieve vernis geeft de carrosserie een onmisbare ‘finishing touch’. We hebben tal van soorten vernis voor carrosserie, maar ook voor industriële projecten hebben wij de beste afwerkingslagen in huis!

Verf voor carrosserie en industrie

Industriële verf

Expoxy, PU, 1 of 2 componenten? Ons aanbod omvat industriële verf in elke prijs- en kwaliteitsklasse. Daarnaast kunt u ook kiezen voor speciale eigenschappen zoals brandwerend of hittebestendig, zelfs met voedselgekeurde industriële verf kunnen wij u helpen!

 

Enkele van onze merken zijn onder andere Spies Hecker, PPG , PLP Coatings, Monopol, …

Op zoek naar de ideale verfoplossing?

Of het nu gaat om industrie of carrosserie … we zetten graag onze jarenlange kennis in om uw project te voorzien van de perfecte verfproducten!

Contacteer ons

Onze merken

Monopol Spies Hecker Teroson Finixa Sata Flex PPG PLP coatings Mirka 3M Festool